History
HOME
Pascal ging vanaf z’n twaalfde naar de muziekacademie van Tessenderlo waar hij trompet en piano studeerde. Hij heeft zijn sporen in de rock-wereld verdiend door 10 jaar bij de rock-band White Line te fungeren als toetsenman. 
In 1996 hield hij dit genre voor bekeken en zocht rustiger oorden op. Zo kwam hij terecht in het “Café Chantant” circuit waar hij één jaar floreerde als duo met Rita.
Midden '96 ontstond “Something Else”. Hij was tevens de initiatiefnemer van dit project en ze speelden alles behalve country-muziek.
Op vraag van de plaatselijke country-line-dance-club “Silver Dollars CD”, mochten wij anticiperen aan een vrij podium dat deze club organiseerde in december '96.
Diezelfde avond kregen we 4 contracten met als gevolg, 46 optredens in '97.
Pascal, de altijd even vrolijke drijvende kracht achter een nieuw, uitdagend project, 
produceerde de arrangementen van de nummers en deed dit op een manier dat de persoonlijkheid van een countrynummer zo weinig mogelijk geraakt werden
en er tevens een eigen “P-sound” aan gaf.
Na 10 jaar hield de band het voor bekeken en ging hij de solo-toer op in december 2006.
Hij hoopte natuurlijk om het succes van S.E. te evenaren en de mensen te kunnen entertainen zoals hij dat in het verleden reeds bewezen had. 
Op zijn eerste fanbal in 2009 werd de zaal gevuld met  550 line-dance- en country-liefhebbers. Na een solo-toer van 2 jaar, zocht hij naar een zangeres om zijn stem te ontlasten.
Hij ontmoette de vriendin van Ellen, “Lies”. 3,5 mooie jaren kwamen daaruit
en vervolgens één jaar met Nicky.
Back to SOLO! Feeling better then ever! LET'S KICK SOME OUTLAW COUNTRY ROCK!